Få den rette Sales Controller til jeres virksomhed

Gennem Active Search kan I få professionel og effektiv hjælp til at finde den rette Sales Controller til jobbet. Den Sales Controller I ender med at vælge til jeres virksomhed, skal ideelt kunne indgå hurtigt i arbejdsgangen, passe ind i virksomhedens ånd og samtidig have et højt fagligt niveau, der afspejler netop jeres virksomhed. Alle tre elementer er noget vi hos Active Search har fokus på i udvælgelsen af en kandidat, da vi altid har ambitioner om, at sammensætte det rigtige match mellem virksomhed og kandidat.

Kompetente kandidater – den rette medarbejder

For at vi kan finde den helt rigtige Sales Controller til jer er det vigtigt, at I klarlægger, hvilke arbejdsopgaver og kompetencer, som er vigtigst for jer hos en medarbejder. Er det vigtigt for jer, at få en Sales Controller, som kan sikre et solidt grundlag for analyse og beslutninger inden for salg, rapportering og udvikling af nye styringsværktøjer eller noget helt andet?

Vores database består af mange kompetente kandidater, som kan varetage mange forskellige typer af opgaver inden for Sales Controlling:

Spar udgifterne og ikke mindst besværet

Ved at bruge Active Search slipper I for at skulle sætte ressourcer og mandskab af til at skrive stillingsopslag, udvælge kandidater og afholde interviews. I skal blot klarlægge jeres behov og ønsker til en fremtidig medarbejder, hvorefter vi sørger for resten. Vi står for hele processen og sørger for en gennemgående og grundig research, afdækning af kvalifikationer og Sales Controller løn, udvælgelse af kandidater med mere – alt sammen for at finde den topkandidat, som vil blive præsenteret for jer i sidste ende. Vores konsulenter er dybt professionelle og finder med stor succes den rette medarbejder – både til vikariater og fastansættelser.

Active Search forstår vigtigheden af, at både kandidatens faglige og personlige kvalifikationer er foreneligt med netop jeres virksomhed – derfor tilbyder vi også en 6 måneders genbesættelsesgaranti, hvor vi omkostningsfrit finder en ny kandidat til jobbet, hvis samarbejdet med den nye medarbejder ikke fungerer efter ansættelsen.

Active Search som din samarbejdspartner

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed med speciale inden for bogholderi, regnskab og økonomi. Vi er jeres kompetente og erfarne samarbejdspartner i en omfattende rekrutteringsproces. Gennem Active Search får I adgang til mere end 7.000 nøje udvalgte kandidater inden for økonomi- og regnskabsområdet fra hele norden. Alle profilerne i vores database har gennemgået en grundig screeningsproces bestående af en Master profilanalyse, regnskabstests og personlige interviews. Vi har dermed fokus på både at afdække kandidaternes faglige og personlige kompetencer. Derfor kan vi garantere, at de kandidater I bliver præsenteret for, har det rette faglige niveau og derudover er stærkt motiverede og engagerede i branchen.

Kom skridtet nærmere din Sales Controller

Så hvis I står og mangler en Sales Controller har Active Search ekspertisen, kontakterne og den rette kandidat.