Vikar og rekruttering

Vores rekruttering bygger på grundig research, så vi derfor kan finde det helt rigtige match mellem vikar og virksomhed.

Kontakt os

Vi finder det rette match

En rekrutteringsproces kan være en kompliceret og ofte tidskrævende affære. Hvis dit firma står og mangler en kompetent vikar, så lad os hjælpe jer. Active Search er et specialiseret rekrutteringsfirma, som finder kandidater inden for regnskabs- og økonomiområdet. Vi har mange års erfaring i at skabe det perfekte match mellem kandidater og virksomheder. Desuden finder vi også kandidater til fastansættelser, og vi rekrutterer alt lige fra bogholderimedarbejderen til regnskabschefen.

Rekruttering af vikar – vi laver et grundigt forarbejde 

Active Search bygger på et stort netværk, og vi har over 7000 profiler i vores database. Vores rekruttering bygger på grundig research, så vi derfor kan finde det helt rigtige match mellem vikar og virksomhed. Kandidaterne bliver screenet, interviewet og gennemgår en regnskabstest. På den måde kan vi sikre en effektiv proces og at I som virksomhed får en fagligt dygtig vikar. Inden vi påbegynder rekrutteringsprocessen gennemgår vi sammen med jer formaliteterne omkring ansættelsen, som fx ønsker til kandidatens kvalifikationer, lønniveau m.m. Herefter udarbejder vi stillingsbeskrivelsen og rekrutteringsprocessen starter:

Vi kan tilbyde mange forskellige jobprofiler, og du kan få et overblik over de stillinger, vi rekrutterer til her.

Vikar og rekruttering – Active Search tilbyder de bedste kandidater 

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi. Kandidaterne i vores database er dygtige, og det er primært her, vi rekrutterer fra. Vi har stor ekspertise i at finde den rette vikar og rekruttering af nye medarbejdere. Vi har over 4600 vellykkede rekrutteringer bag os, og vores medarbejdere besidder en stor indsigt i regnskabs- og økonomiområdet. På den måde kan vi sikre det rette match imellem kandidaterne og virksomhederne.

Skal vi finde din nye vikar? Så kontakt os i dag 

Hvis din virksomhed står og mangler en vikar, så lad os klare rekrutteringsprocessen. Vi er klar til at yde den bedste sparring og levere den bedste service, så du får den helt rigtige kandidat til din virksomhed. Så vælg os som din sparringspartner, når du skal rekruttere din næste medarbejder.

Kontakt Active Seach

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om et muligt samarbejde eller hvis du har spørgsmål.