Find din vikar gennem Active Search

Få professionel og hurtig hjælp til at få besat jeres vikar økonomijob. Hos Active Search forstår vi, at rekrutteringen af en interim økonomimedarbejder skal gå hurtigt, samtidigt med at den vikar inden for økonomi I finder, har det rette faglige niveau.

Find vikar økonomi

Active Search har specialiseret sig i rekruttering inden for økonomi- og regnskabsområdet, og står for formidling af både vikariater og fastansættelser. Hvis I skal have besat et vikar økonomi job, har Active Search den professionelle tilgang, og dét netværk der sørger for, at I finder den rette kandidat.

Vi har over 7.000 stærke profiler inden for økonomi, regnskab og bogholderi i vores database. Alle kandidater har været gennem en grundig screening i form af en regnskabstest, personlige interviews og en personlighedstest. Alt sammen så vi kan garantere dig, at vores kandidater alle er fagligt kompetente og stærkt motiverede.

Den rette interim økonomimedarbejder

Hvis den vikar I vælger gennem Active Search mod forventningerne ikke matcher virksomheden og den beskrevne stilling, tilbyder vi en genansættelsesgaranti, hvor I gratis vil få tilbudt en ny vikar økonomi medarbejder inden for de næste seks måneder. Vi gør derfor fortsat, hvad vi kan, for at formidle netop den vikar, der passer til jeres behov.

Prisen afhænger af vikariatets karakter og er inklusiv sociale omkostninger, feriepenge m.m..

Vores kandidat – din vikar