Vi finder kompetente konsulenter til din virksomhed

At finde den rigtige konsulent til jeres virksomhed kan være en krævende og længerevarende proces. Derfor kan det være en fordel at samarbejde med et professionelt rekrutteringsbureau som Active Search. Med en database på mere end 7.000 profiler og mange års erfaring indenfor rekruttering, kan vi finde den helt rigtige konsulent til jeres virksomhed indenfor økonomi- og regnskabsområdet.

Konsulenter med de helt rigtige kvalifikationer

Der findes mange forskellige konsulenter med vidt forskellige arbejdsområder og kompetencer indenfor økonomi- og regnskabsområdet og uanset, hvilket konsulent job I mangler at få besat, kan vi finde det rette match. Vores database består af konsulenter indenfor mange forskellige områder og med vidt forskellige kvalifikationer, herunder blandt andet:

Vores profiler dækker alt lige fra regnskabschefer med mange års erfaring til junior controllere med den nyeste viden indenfor området. Active Search står derfor altid klar til at finde de rigtige kandidater til jeres konsulent stillinger, som forstår at opfylde netop jeres behov.

Læs mere om vores jobprofiler her.

Vi tager hånd om hele rekrutteringsprocessen

For at kunne give vores kunder den bedste service og rekruttering har vi valgt at specialisere os i rekruttering indenfor økonomi- og regnskabsområdet. Vores rekrutteringsproces består af mange faser, som alle er med til at sikre det bedst mulige match mellem jeres virksomhed og kandidaten:

Under hele rekrutteringsprocessen vil vi være i tæt sparring med jer på alle niveauer, så vi er sikre på at finde den rette kandidat. Når den rette kandidat er fundet og har været ansat hos jer i nogle måneder, afholder vi også et opfølgningsmøde med både jer og kandidaten for at følge op på rekrutteringen. 

 

Active Search – din professionelle rekrutteringspartner

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed indenfor regnskab, økonomi og bogholderi. Vores mange års erfaring samt store database med mere end 7.000 kompetente jobprofiler gør, at vi kan screene og udvælge præcis de kandidater, som kan opfylde jeres behov og ønsker. I kan derfor trygt lade Active Search være jeres professionelle rekrutteringspartner.

Kontakt

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde jeres næste konsulenter, så kontakt os på 70 22 77 99 eller send en mail til os på info@activesearch.dk.  

konsulenter