Det kan ofte være svært, at vide hvordan man får det perfekte job. Derfor er det vigtigt at vide hvilke hjælpemidler der kan gavne dig i jagten på det perfekte job, indenfor regnskabs- og økonomiområdet. Vi har derfor samlet ofte stillede spørgsmål af kandidater.

Active Search hjælper dig igennem det, forhåbentlig hurtige, forløb og guider dig i de muligheder som lægger hos os.

Hvad koster det at komme i emnebanken hos Active Search, og hvor lang tid går der før jeg har et job?

Det er gratis at komme i emnebanken hos  Active Search. Det, du skal gøre er, at trykke på fanen ”tilmeld dig vores emnebank”, i højre hjørne, på vores hjemmeside. Her har du mulighed for, at udfylde vores formular samt uploade dit CV og ansøgning.

Der findes ingen decideret tidshorisont for, hvornår du kommer i arbejde, da der er forskel på efterspørgsel af diverse stillinger som for eksempel controllerassistent, financial controller, debitor controller, økonomichef eller lønchef.

Dertil er der også forskel på stillinger som er af interim art, som for eksempel en interim leder eller interim management jobs. Nedenfor vises rekrutteringsprocessen, som kan give et billede af hvordan processen frem til det ønskede job forløber sig.

Er der nogen garanti for, at jeg får et job igennem jer?

Der findes ingen garanti, men mange kandidater betragter os som en jobportal indenfor regnskab og økonomi. Mange kandidater er desuden tilmeldt vores jobagent, hvor de vil få besked om ethvert nyt jobopslag hos os. Vores jobagent er gratis, og kan tilmeldes nederst til højre på hjemmesiden.