Økonomichef

Få styr på økonomien med en økonomichef rekrutteret af Active Search

Ambitiøs, proaktiv og arbejdsom. Det er nogle af de nøgleord, man kan sætte på morgendagens økonomichef. Derudover kræver jobbet som økonomichef både forretningsforståelse, gode lederevner, samt en forståelse for eksternt regnskab og intern økonomistyring.

Da det til tider kan være vanskeligt at finde en kandidat med sådanne evner, kan det være en rigtig god ide at få hjælp fra et professionelt rekrutteringsbureau. Hos Active Search tilbyder vi den effektive service, din virksomhed har brug for, når der skal ansættes en ny økonomichef eller økonomiansvarlig.

Active Search er førende specialist inden for rekruttering af regnskabs- og økonomimedarbejdere, og har erfaring igennem 18 år med rekruttering af økonomichefer og regnskabschefer.

Vi sikrer succesen igennem vores dygtige konsulenter, der har mange års erfaring i at rekruttere de helt rigtige medarbejdere. Hos Active Search kan vi således udarbejde de korrekte stillingsbeskrivelser og annoncer, der kræves for at sikre det helt rigtige match af de rigtige medarbejdere.

Igennem årene har Active Search opbygget en høj troværdighed hos vores kunder ved at præstere en høj succesrate og en minimal fejlansættelsesprocent. Vi er altså garanten for, at du trygt kan finde den økonomichef eller økonomiansvarlige, du lige står og mangler.

 Ønsker du mere information om den rekruttering af en økonomichef, vi kan tilbyde, så ring til os på telefon 70 22 77 99 eller skriv til os på info@activesearch.dk.

Du kan også læse mere her.