Økonomichef 

Få hjælp til at finde den helt rigtige økonomichef til jeres virksomhed

Ny-ansættelser er i langt de fleste tilfælde en ressourcekrævende tid for en virksomhed – med Active Search lettes processen og risikoen for en fejlansættelse mindskes. Særligt når I søger en økonomichef, er det vigtigt at finde den rette person. Både kvalifikationer og viden om intern såvel som ekstern økonomistyring er vigtigt, og derudover også lederegenskaber. Det er ikke alle og enhver, der kan besidde en stilling som økonomichef, og I kan hurtigt ende med at skulle gennemgå flere hundrede irrelevante ansøgninger, hvis ikke I får hjælp til rekrutteringsprocessen.

Vi tilbyder den rekrutteringsservice, jeres virksomhed har brug for, når der skal ansættes en ny økonomichef eller økonomiansvarlig, så I finder det helt rigtige match.

Lad Active Search finde den helt rigtige medarbejder til jeres virksomhed, og spar selv tid og ressourcer 

Når I leder efter en ny økonomichef, er der meget at tage stilling til, og det er vigtigt, at få ansat den helt rigtige kandidat i første hug, så I ikke har spildt ressourcer. Både for virksomhed og kandidat er ansættelsesprocessen ofte lang og tager meget energi, men med Active Search får I en grundig rekrutteringsproces uden selv at stå med alt arbejdet.

Active Search har Danmarks største database af kvalificerede kandidater inden for regnskabs- og økonomibranchen. Vi hjælper jer med at finde en ny økonomichef, som selvfølgelig har kvalifikationerne i orden, og derudover passer til netop jeres virksomhed. Vores konsulenter har god erfaring og stort kendskab til økonomibranchen, og hvad der forventes i en stilling som økonomichef. Derfor kan vi finde og udvælge de kandidater, der matcher jeres stilling bedst.

Gennem en grundig proces sikrer vi, at de mest relevante kandidater kommer til samtale

Active Search sørger for en grundig rekrutteringsproces, både med hensyn til at matche kandidatens kvalifikationer og egenskaber til jeres virksomhed, og med hensyn til at stå for det praktiske. Både personlighed, faglighed, ambitionsniveau og andre kvaliteter skal matche resten af jeres medarbejderstab, og derudover kræver en chefstilling for eksempel særlige lederevner m.m. Gennem Active Searchs grundige undersøgelse af, hvad I har brug for, samt screening af kandidater, kan I spare ressourcer og sikre langt større sandsynlighed for at finde den helt rette nye økonomichef.

Vores erfarne konsulenter kan udarbejde en stillingsbeskrivelse, der fyldestgørende beskriver jeres ledige stilling, og tiltrækker de mest relevante kandidater. Vi kan foretage rådgivning til jer som virksomhed omkring rekruttering, og vi foretager screening af kandidater, inden I bliver præsenteret for dem.

Screening af kandidater

For at sikre os, at det er de rette kandidater, I bliver præsenteret for som økonomi chef, foretager vi en screening. Screeningen kan for eksempel bestå af gennemgang af CV, test af faglighed, personlighedstest og en indledende samtale med kandidaterne. Vi har blandt andet markedets bedste test på lønområdet, hvor kandidaters kompetencer undersøges, så vi er helt sikre på, hvor deres kvalifikationer ligger.

Gennem vores screening bliver jeres virksomhed kun præsenteret for et nøje udvalgt antal kandidater, typisk 3-5, som opfylder jeres ønsker. Derudover kan vi også stå for det praktiske i rekrutteringsprocessen som mødeaftaler, indhentning af relevante papirer og lignende.

Læs mere om vores rekruttering generelt her.

Førende rekrutteringsvirksomhed inden for regnskab og økonomi

Active Search er førende specialist inden for rekruttering af regnskabs- og økonomimedarbejdere, og har gennem mere end 20 år beskæftiget os med rekruttering af for eksempel økonomichefer, men også alle andre former for stillinger i regnskabs- og økonomibranchen. Vi har indgående kendskab til branchen, jobbeskrivelser, økonomichef løn, fagtermer m.m. og tilbyder kompetent og målrettet bistand i rekrutteringsprocessen. Vi er særligt gode til hurtigt at spore os ind på vores kunders behov når for eksempel en økonomichef søges, både i forhold til faglige kvalifikationer, men også personlighed. Ofte spiller kemi mellem mennesker jo også en stor rolle i en succesfuld ansættelse.

Vi har hjulpet mange – både store og små – virksomheder til at finde det helt rigtige match til deres stilling.
Læs testimonials fra vores kunder her. 

På udkig efter en ny økonomichef? Så kontakt os i dag 

Tag kontakt til os og hør, hvad vi kan tilbyde netop jeres virksomhed. Vi sidder klar til at rådgive jer, og få jer i gang med en effektiv rekrutteringsproces.

Kontakt os her. 

Ønsker du mere information om den rekruttering af en økonomichef, vi kan tilbyde, så ring til os på telefon 70 22 77 99 eller skriv til os på info@activesearch.dk