Active Search er jeres professionelle ekspert inden for rekruttering

Med Danmarks største database over kvalificerede kandidater inden for økonomi, regnskab, administration og bogholderi, er vi hos Active Search førende inden for rekruttering og ansættelser. Vores erfarne og kompetente rekrutteringskonsulenter har specialiseret sig i at hjælpe forskellige typer virksomheder med ansættelsesprocessen, når disse mangler en ny medarbejder, chef eller direktør. Skal vi også hjælpe jeres virksomhed med at finde jeres kommende medarbejder?

 

Financial assistant søges – lyder det bekendt?

For at opretholde en velfungerende virksomhed kræver det motiverede og dygtige medarbejdere. Det kan dog være en udfordring at finde den helt rigtige kandidat, hvis profil matcher jeres virksomhed, når I står med et ledigt job. Her kan Active Search yde jer en kompetent og fyldestgørende hjælp. Hos Active Search er vi nemlig eksperter i rekruttering, og vi forstår at sætte os ind i netop din virksomheds behov og ønsker til jeres kommende medarbejder.

En financial assistant skal helst besidde følgende karakteristika – og gerne mere til:

Alle vores kandidater bliver screenet grundigt via interviews, profilanalyse samt vores Master personligheds- og regnskabstests, således at kun de helt rigtige kandidater med den rette profil bliver præsenteret for jeres virksomhed. Dette er vores garanti til jer.

Har I andre ledige stillinger, som I ønsker hjælp til at rekruttere? Eller er du nysgerrig på, hvilke andre jobprofiler som vi har i vores database? Så klik her og læs mere.

 

Vi hjælper dig med rekrutteringsprocessen fra start til slut

Vores rekrutteringsproces er målrettet din virksomhed, og det er derfor vigtigt, at I forinden vores samarbejde har gjort jer det klart, hvilke typer arbejdsopgaver jeres kommende medarbejder skal løse. Dette sikrer et mest muligt behageligt, trygt og gnidningsfrit forløb for både jer og vores kandidater.

Hos Active Search skal I ikke bekymre jer om spildte penge i tilfælde af, at ansættelsen af jeres nye financial assistant ikke fungerer alligevel. Som en ekstra service tilbyder vi nemlig seks måneders garanti, hvori vi uden merberegning finder to-tre nye kandidater til jobbet. Du kan her læse mere om vores forretningsbetingelser.

 

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at finde den rette medarbejder

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi hos Active Search kan hjælpe netop din virksomhed med at finde den rette kandidat til jeres ledige financial assistant job?