Søger din virksomhed en ny kontormedarbejder? Lad Active Search stå for rekrutteringen

Hos Active Search er vi eksperter inden for rekruttering på regnskabs- og økonomiområdet. Alle vores konsulenter har erfaring inden for området, og derfor ved vi, hvad din virksomhed har behov for. Vi tilbyder at være din erfarne samarbejdspartner i en ellers besværlig og tidskrævende proces. Vi garanterer, at vi sammen finder en kandidat, du er tilfreds med. Skulle det mod forventning ikke fungere med jeres nye kontormedarbejder, så tilbyder vi seks måneders garanti. Det betyder, at vi kvit og frit finder en ny kandidat til jobbet.

 

En stilling i konstant udvikling

Hos Active Search ved vi, at stillinger og jobbeskrivelser hele tiden udvikler sig. Det samme gælder for stillingen som kontormedarbejder. Som kontormedarbejder skal man være fortrolig med mange forskellige arbejdsopgaver og områder. Udover kontor- og administrationsopgaver er det ikke unormalt, at en kontormedarbejder har berøring med følgende:

Hos Active Search sætter vi os ind i, hvilke ønsker du har til din nyeste medarbejder, og vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte kandidat til din virksomhed. Hos Active Search har vi en bred vifte af kandidater, og vi har altid over 7.000 kvalificerede kandidater i vores database, der alle har været gennem vores grundige screeningsproces.

Er det ikke helt en kontormedarbejder du søger, men stadig noget inden for kontor administration, så kan vi stadig bidrage med ekspertise.

Du kan her se, hvilke jobprofiler vi også har i vores database.

Vi er med i hele processen

Vores kompetente rådgivere kan deltage i sparring og rådgivning, når du har brug for det. Vi har stor erfaring med alt fra stillingsbeskrivelse og annoncer til en forståelse af hvilken type medarbejder, du har brug for. Vi kan blandt andet rådgive om og hjælpe med:

Du kan læse mere om hvad Active Search kan gøre for din virksomhed her.

 

Grundig research giver gode kandidater

Hvis vi skal kunne garantere en god service og nogle gode kandidater, er vi nødt til at have en grundig og professionel screeningsproces for vores kandidater. Vi giver alle vores kandidater en Master profilanalyse, en regnskabstest og et interview, så vi ved så meget som muligt om hver enkelt kandidat. Det gør vi for at skabe det bedst mulige match for dig.

Vælger du Active Search til at stå for rekrutteringen næste gang en kontormedarbejder søges i din virksomhed, så vil vi præsentere dig for nogle nøje udvalgte kandidater, der alle opfylder de krav, du har til din nye kontormedarbejder. Vi udarbejder blandt andet kandidatrapporter ud fra vores test og interviews, der gør det nemt for dig at få overblik over hver enkelt kandidat.

Hos Active Search arbejder vi hårdt og målrettet for at gøre vores kunder tilfredse. Vi er glade og stolte over, at vi lykkes med det arbejde. Du kan her læse mere om vores kunders oplevelser ved at samarbejde med Active Search.

 

Læn dig tilbage og lad os om det hårde slæb

Lad Active Search tage del i processen omkring din virksomheds næste kontormedarbejder. Sammen kan vi finde den løsning der passer til præcis dine behov.