Lad Active Search finde din nye økonomiassistent

Et sikkert økonomisk grundlag er en af grundstenene for, at få en succesfuld virksomhed. Derfor er det vigtigt, at I har de helt rigtige medarbejdere til, at håndtere jeres økonomi. En økonomi assistent vil kunne hjælpe jeres virksomhed med en lang række forskellige økonomiopgaver som for eksempel:

Målrettet og fokuseret rekruttering

Vi er en velrenommeret virksomhed, som præsterer en høj succesrate. Det er essentielt for os, at du får den helt rette medarbejder, og at fejlansættelsesprocenten er minimal. Vi er specialister i, at sammensætte virksomheder med de rette medarbejdere, og står gerne for hele rekrutteringsprocessen. På den måde slipper I for en meget tidskrævende proces.

Vi tilbyder, at håndtere rekrutteringsprocessen, hvor vi blandt andet står for:

Det gode match

Med os som samarbejdspartner i jeres rekrutteringsproces garanterer vi, at I opnår det rette match med jeres kommende økonomi assistent. Vi tilbyder 6 måneders garanti, hvis I, mod forventning, ikke oplever vores kandidat som værende det perfekte match. Skulle dette være tilfældet finder vi omkostningsfrit en ny kandidat til jer.

Vi bistår med rådgivning helt fra start til slut, og hjælper også gerne med at fastsætte den rette økonomiassistent løn, assistere ved kontraktskrivning, samt hole opfølgende møder med både jer og kandidaten efter nogle måneders ansættelse. 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder – lad jeres blive den næste

Vi har lang erfaring med, at udvælge de bedste kandidater og vi har mange tilfredse kunder.

Du kan læse vores referencer her.

Vi tilbyder rekruttering af medarbejdere fra flere forskellige fag, i både faste stillinger og vikariater. I kan læse mere om, hvilke specifikke profiler vi har i vores database her.

Kontakt

Skal vi hjælpe dig med, at finde din kommende økonomiassistent.