Få den helt rigtige medarbejder med en projektansættelse

Har din virksomhed brug for en medarbejder til et kortvarigt eller længerevarende projekt, kan du vælge os som din samarbejdspartner. Vi finder et udvalg af passende kandidater for dig. Vi kan finde kompetente kandidater med stillingsbetegnelser inden for regnskab, økonomi og bogholderi.

Som din samarbejdspartner står vi for alt det praktiske, og finder nemt og hurtigt en projektmedarbejder, der passer til din virksomheds behov. Vi har stor erfaring indenfor området og meget tilfredse kunder.

Spar administrationstid på en projektansættelse

Vi står for alt det praktiske, sådan at din virksomhed sparer tid på administrativt arbejde når en medarbejder skal hyres til et nyt projekt. Vi ordner bl.a. formalia så som:

Du kan hurtigt og nemt få midlertidig assistance ved hjælp fra os. Vi har kandidater som står klar til at træde til her og nu, når det brænder på. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med andre typer af midlertidig assistance, såsom ved orlov, sygdom, ferie eller andet.

Læs mere om midlertidig assistance her

Ansæt en medarbejder, der matcher personligt såvel som fagligt

En projektansættelse er ikke en fast stilling. Det betyder dog ikke at man skal lade sig nøje med en medarbejder, der måske ikke helt passer ind i virksomheden. Hos Active Search gør vi os nøje umage med at finde en kandidat, der passer den profil der søges - både fagligt og personligt. På den måde får du det bedste resultat og et rart arbejdsmiljø i projektet.

Vi har fundet en effektiv metode til at udvælge kandidater til virksomheder, hvor vi gør brug af en rekrutteringsproces, der indeholder flere lag. Processen indeholder blandt andet tests og interviews, og metoden tilbydes til både faste stillinger såvel som projektansættelser. Du kan tilmelde dig via formularen, og modtage den seneste Kandidatavis for at se aktuelle kandidater.

/Du kan også se kandidatavisen her/

Mere information

Du kan finde mere information her på hjemmesiden, og du er også velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for rådgivning, eller har spørgsmål. Vi kan kontaktes på 70 22 77 99, eller du kan sende en mail på info@activesearch.dk.