Find din næste vikar eller projektansættelse gennem Active Search

Som Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed med speciale inden for økonomi, regnskab samt bogholderi og med en database med mere end 7.000 profiler, kan vi finde den kandidat, som bedst egner sig til netop din projektansættelse eller vikarstilling.

 

Vikarer til enhver ansættelse inden for økonomi og regnskabsområdet

Når du har brug for en midlertidig assistance i form af en vikar, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kandidaten – og det behøver du ikke med Active Search. Gennem vores specialiserede viden inden for økonomi og regnskab og vores store database med kvalificerede profiler, sørger vi for at finde den kandidat, som kan leve op til dine forventninger og krav til et vikariat. Samtidig slipper du for tiden og omkostningerne forbundet med jobopslag, annoncer, interviews med mere.

Læs mere om ansættelse af vikarer gennem os her. 

 

 

Active Search finder den rette interim medarbejder til din virksomhed

Søger du en interim medarbejder, så kan Active Search også hjælpe dig i mål. Med en interim medarbejder kan du få en midlertidig ressource, som for eksempel kan få din virksomhed igennem en akut opstået udfordring, en klart afgrænset opgave eller i en spidsperiode med ekstra belastning. Uanset hvilken situation du og din virksomhed står i, kan Active Search finde den rette kandidat til en interim ansættelse.

Du kan læse mere om, hvordan Active Search kan hjælpe dig igennem din interim ansættelse her. 

 

 

Løft kapacitet og kompetencer gennem projektansættelser

Projektansættelser kan være en god løsning i mange forskellige situationer i din virksomhed. Projektansættelser kan være en fordel i forbindelse med projekter, hvor der er behov for særlige kompetencer eller hvis din virksomhed står overfor omorganiseringer. I travle perioder, hvor du og din virksomhed har brug for et par ekstra hænder, kan projektansættelser også være en god løsning på en midlertidig udfordring. Uanset, hvilket behov du har, står Active Search klar til at finde den rette kandidat til din projektansættelse.

Du kan læse mere om projektansættelse gennem Active Search her. 

 

 

Højt kvalificeret medarbejdere og konsulenter 

Gennem vores store erfaring og en database på mere end 7.000 kandidater, kan Active Search finde den konsulent, som egner sig bedst til din virksomhed. Vi har konsulenter inden for vidt forskellige ekspertiseområder og med forskellig baggrund og niche kompetence. Dette, i samspil med vores professionelle rekrutteringsproces gør, at vi kan finde det rette match mellem virksomhed og medarbejder.

Du kan læse mere om rekruttering og ansættelse af konsulenter her. 

 

Undgå fejlansættelser med Try & Hire

I forbindelse med ansættelser af nye medarbejdere kan det svært at forudsige, om en medarbejder passer ind i din virksomhed. Derfor kan det være en fordel, at afprøve matchet mellem virksomhed og medarbejder, inden der skrives en kontakt – og det giver Try & Hire dig mulighed for.

Try & Hire er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse, som giver dig mulighed for, at prøve en økonomi- eller regnskabsmedarbejder af i op til tre måneder inden, at der udarbejdes en kontrakt. I de tre måneder er medarbejderen ansat som vikar i en form for prøveperiode, inden der tages beslutning om en eventuel fastansættelse. Denne unikke løsning er den nemmeste, mest økonomiske og sikre måde, at ansætte på, og det kan Active Search hjælpe dig med. Vi tager os af alt det praktiske igennem hele forløbet, imens du fokuserer på, hvorvidt der er potentiale for en fastansættelse.

Du kan læse mere om vores Try & Hire løsning her. 

 

Active Search som din professionelle samarbejdspartner ved midlertidig assistance

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed med speciale inden for regnskab, økonomi og bogholderi. Vi er jeres professionelle samarbejdspartner i en omfattende rekrutteringsproces og uanset, hvilken ansættelse din organisation står overfor, har Active Search den rette løsning.