Økonomien er og skal altid være en hovedprioritet for virksomheden, og derfor er det også vigtigt at have den rette økonomimedarbejder til at håndtere økonomiarbejdet.


Din økonomimedarbejder – vores ansvar

Den rigtige medarbejder til din ubesatte stilling kan være svær at finde, og rekrutteringsprocesser kan tit være meget tidskrævende for virksomheden. Active Search tilbyder rekrutteringsforløb, der sikrer, at du finder den rette medarbejder inden for økonomi, regnskab og bogholderi.

Vi råder over mere end 7000 kvalificerede kandidater inden for regnskab og økonomi, og vi sikrer, at du får den rette kandidat, som matcher stillingen. Vores rekrutteringsproces indeholder interviews og tests, der sikrer, at kandidaten matcher jobbet, og du undgår fejlansættelser. Læs hvad andre virksomheder fortæller om samarbejdet med Active Search.

Vores database indeholder kandidater med forskellig erfaring og baggrunde. Hvad enten du søger en økonomimedarbejder med 6 måneders erfaring eller 20 år inden for branchen, er vi din partner.  Vi har bl.a. kandidater, der matcher jobs som:


Ønsker du at vide mere om vores rekruttering af økonomimedarbejdere  er du velkommen til at udfylde kontaktformularen på højre side, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Skal vi hjælpe dig med at finde din næste økonomimedarbejder, så kontakt os på telefon 70 22 77 99  eller info@activesearch.dk.